вторник, 13.11.2018
Начало » Файлове » Учебни материали » Есета

С какво интернет е полезен за мен – есе
2011-01-09, 6:00 PM

Интернет е място от където ние хората набираме информацията,която ни трябва. За мене интернет е полезен, с  това че когато ми трябва нещо и го търся в интернет, няма значение кога е дали е делник,събота или неделя. Колко е  часа 12:35ч. през деня или 01:00ч. през ноща,защото ако трябва да търсим информацията нужна на нас в библиотеките и ако е събота или неделя, а може би късно вечерта библиотеките ще бъдат затворени, а интернета не!


Всичко, което ми трябва го има в интернет, всякакви рецепти, книги, тестове било то по математика, български или други, текстове на песни, филми песни, концерти и др. могат да се намерят в интернет по всяко време. Може да се намерят най-различни програми за компютъра и каквито и да било програми.


За мене интернет е свободата, от която се нуждая, там намирам, това което искам, влизам в сайтове за запознанства, намирам нови приятели, било то българи или чужденци, така си обогатявам знанията и ставам с все повече и повече приятели. Влизам в сайтове за рецепти които изпробвам във вкъщи, изпробвам най-различни нови рецепти и нови подправки. Разбирам много нови неща за различните подправки, не само как се казват и къде са най-употребявани т.е. в кои рецепти, но също така научаваме как достигат до тук, кога са започнали да го отглеждат, къде на какви места и също така за масовото им използване. Също в интернет може да се намерят снимки и сведяния за известни личности, които ни харесват, какво мислят за известните личности техните фенове и антифенове, какво биха направили за да се видят с техните идоли.


Интернета е хубаво нещо винаги има информация,от която аз се нуждая и не само аз но и всички останали хора. Той ни дава подробна информация за това което ни е нужно.


Благодарение на хората измислили интернета ние имаме възможноста да открием нови неща,нови приятели,неща които са полезни за нас.

С всичко тoва интернет е полезен за мен и се радвам,че го има!!!

автор: Гергана Стефкова Цвяткова

Категория: Есета | Добавено от: gemi | Тагове: есе за интернет, есе по литература, С какво интернет е полезен за мен

Сподели с приятели:
Прегледи: 492 | Сваляне: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Брой коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да публикуват коментари
[ Регистрация | Вход ]